- 2mega
PROFESIE : electronist de tip industrial
Nemultumire personala
Lun Iun 18, 2018 12:15 am
Va salut cu respect pe toti colegii,si nu in ultimul rand stafful.Am o doleanta a mea personala: am avut multe de invatat aici de la d-tra,si posibil sa mai invat daca am sa mai fiu acceptat.Nu ne mai calcati cu bocancul pe gat (metaforic vorbind) niciodata nu se stie ce ajungem.Sper ca am fost inteles,si sa nu o luati ca o critica,ca eu personal am primit destule de la raposatul meu TATA.Cu stima pentru toata lumea de la 2mega.
- mesersmith
PROFESIE : Electronist, programator baze de date
Re: Nemultumire personala
Lun Iun 18, 2018 9:50 am
Nu te-a calcat nimeni pe gat. Singur ti-ai facut viata grea incercand sa pari ceea ce nu esti.
Imi amintesc ca intr-un mesaj privat ti-am dat cateva sfaturi, dar ai considerat ca trebuie sa arati tu ce otel tare esti.
Dupa parerea mea, inca nu esti. Poate o sa devii, dar pana atunci mai este cale lunga, timp in care ar trebui sa ai un cu totul alt gen de comportament.
Imi amintesc ca intr-un mesaj privat ti-am dat cateva sfaturi, dar ai considerat ca trebuie sa arati tu ce otel tare esti.
Dupa parerea mea, inca nu esti. Poate o sa devii, dar pana atunci mai este cale lunga, timp in care ar trebui sa ai un cu totul alt gen de comportament.
- sandutv
PROFESIE : depanator tv
Lun Iun 18, 2018 2:30 pm
Salutare,nu stiu cum se face dar in loc sa lasi deoparte excesul de zel tu continui cu tampeniile,chiar crezi ca oamenii astia au timp de tampeniile astea? Vino cu postari specifice forumului si disctam cat vrei.
- cata82
PROFESIE : Electronica
Sam Iun 23, 2018 6:36 am
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|